Copyright: Fotografisao Nebojša Babić






NOSILAC CRNOG POJASA U ŠTAMPI


VIŠNJA ZEČEVIĆ


MENADŽERKA PRODUKCIJE


Kreirano: Aug 21, 2019

Višnja je naša mađioničarka produkcije sa dugogodišnjim radnim iskustvom u štampi velikih formata i crnim karate pojasom. Sa istom preciznošću koju koristi u sportu, pristupa radnom zadatku kako bi idejna rešenja naših klijenata bila preslikana i odštampana u skladu sa našim standardima kvaliteta.



 

Moje radno iskustvo u jednoj od najvećih štamparija je dovelo do toga da 2008. godine dobijem ponudu da postanem deo Alminog kolektiva. Bila im je potrebna osoba koja je dobro poznavala postojeće tehnologije materijala za OOH, ali i trendove razvoja industrije koja podržava kvalitet otiska, usklađuje količinu i željenu brzinu isporuke. 

 

Fotografisao Alex Dmitrović

 

Prethodno znanje je bilo presudno za izgradnju visoke odgovornosti prema novim obavezama. U Almi sam dobila šansu da primenim sva prethodno stečena znanja i iskustva iz oblasti štampe, kao i da nastavim da ih razvijam i unapređujem ispunjavanjem kreativnih zahteva klijenata. 

Vodeći se idejom da za uspeh nije dovoljan razvoj u okviru posla, no je potrebno i proširivanje znanja i horizonata, upisala sam studije za biznis i marketing na Evropskom Univerzitetu, koje uspešno privodim kraju. 

Na tom putu razvoja sam posebno obraćala pažnju da trud koji ulažem u poštovanje ugovorenih principa donosi dobrobit mojoj porodici, kolegama i kompaniji. 

Moje radno mesto je obuhvatilo organizaciju proizvodnje, štampu reklamnih postera za kampanje (uz sve prateće izazove) uobličeno pod kapom zvanja Production Manager ili Menadžerka produkcije.  

Alma Quattro je masivan, kompleksan sistem pružanja usluga klijentima, u kom je poštovanje ukazanog poverenja prioritet. 

Svaki klijent je podjednako važan i podjednako visoko rangiran u pogledu pružanja vrhunskih usluga. 

Precizno praćenje svih faza ugovorenog posla se podrazumeva za redovne kampanje, ali jednaku pažnju posvećujem i vanrednim kampanjama, sa kratkim rokovima u okviru kojih je izuzetno teško održati kvalitet ugovorenog posla sa ugovorenom cenom. Vanredne kampanje se najčešće rade pod velikim pritiskom i nose određen rizik, zbog čega moje radno mesto zahteva i preduzimljivost i upornost. 

Sportski duh koji nosim od detinjstva je definitivno doprineo da razvijem potrebnu posvećenost i disciplinu. Brat i ja smo polaskom u školu počeli da treniramo karate u sportskom društvu “Medicinar”. Redovni treninzi i takmičenja su nas doveli do crnog pojasa kao najvišeg ranga koji smo osvojili u kategoriji amaterskog takmičenja. 

 

 

Sport je razvio u meni osećaj za drugarstvo, pomoć drugima i želju za uspehom koji nastaje kao rezultat timskog rada. 

Radujem se svim našim zajedničkim susretima i proslavama i znam da su važni jer na taj način proslavimo naše male pojedinačne uspehe i doprinose kompaniji. 

 

Maskenbal kompanije Alma Quattro  2010. godine

 

Smatram da je Alma Quattro danas vodeća kompanija u spoljnom oglašavanju zbog zasluga svojih zaposlenih, raspoređenih na svakog, od plakatera do rukovodećeg tima. 

Zato se i radujem proslavi 25 godina kompanije koja nas očekuje ove jeseni. Važno je. Zbog nas samih a i zbog klijenata koji su nas doveli do tog uspeha. 

 

Fotografisao Alex Dmitrović

 


Zanima te još? Nastavi da čitaš...