Copyright: -






PODRŠKA JE VAŽNA


ALMA QUATTRO I IAA YOUNG PROFESSIONALS


DRUŠTVENA ODGOVORNOST


Kreirano: May 20, 2019

U subotu 18. maja 2019. godine, u prostorijama Alme Quattro je održana IntegracIAA2019.



 

Umesto da uživa u sunčanom vikendu, budućnost marketinške struke se okupila u našim prostorijama da posvećeno sakroji planove za razvoj sekcije IAA Young Professionals* (Mladi profesionalci) Serbian Chapter**.

 


 

*Sekcija je pridruženi deo IAA Serbian Chapter za mlade talente i stručnjake koji imaju do 5 godina iskustva u marketinškoj profesiji i njoj srodnim oblastima.

**International Advertising Association (IAA) je najveće strukovno udruženje na svetu, koje među svojim članstvom okuplja celokupan komunikacioni ekosistem: medijske i kreativne agencije, klijente, medije i profesore univerziteta.

Za samo malo više od 7 godina postojanja IAA YP, iz redova ove sekcije su se razvila čak 2 nosioca prestižnog priznanja za mlade lidere na globalnom nivou: Đorđe Janković i Ljubica Vukčević.

 

Đorđe Janković, Creative Director, New Startegy 

 

Ljubica Vukčević, Insight Manager, Direct Media United Solutions

 

Danas su se među članovima pronašli glumci, dizajneri, kreativni direktori modnih agencija, akaunti kreativnih agencija, brend menadžeri, predstavnici izdavačkih kuća, ukratko, svi sadašnji i budući klijenti Alme Quattro. Možda se među njima nalazi čak i treći globalno priznat lider iz Srbije.

I jedna trudnica.

 


Anica Lapčević, Kontrast izdavačka kuća

 

Ustupili smo svoj prostor ovim mladim ljudima, ne samo jer smo jer je predstavnik kompanije Alma Quattro dugi niz godina član Upravnog odbora IAA Serbian Chapter, no jer smo na ovoj adresi, pre skoro 25 godina, i sami pravili planove za budućnost. 

 

 

Srećno, i hvala što ste nas podsetili na to koliko je međusobna podrška važna. 

Napomena: Alma Quattro za celokupno vreme svog članstva u IAA Serbian Chapter, aktivno doprinosi realizaciji svih projekata Udruženja i sekcije Mladih profesionalaca kroz medijsku podršku.


Zanima te još? Nastavi da čitaš...